Препоръчана рецепта

четвъртък, 19 юни 2014 г.

Ръководство за мъжките нужди! Задължително четиво за жени!


Попаднахме на интересни размисли от един мъж относно истинските нужди на една жена. Решихме да ги споделим с вас, оставяйки ви правото да решите дали авторът е прав или не. Ще се радваме да коментирате и споделите своето мнение!
"Първото и най-важно нещо, което трябва да проумее читателката е, че ние сме ужасно различни. За да не се правя на вещо лице от БАН, ще опитам да обясня по най-елементарния начин защо е така. Мозъците ни са устроени различно. Буквално. Например, дяловете на мозъка, които отговарят за емоциите и говоренето, са в пъти по-големи при жените, отколкото при мъжете. Ако женските емоции могат да бъдат описани като 8 лентова магистрала, то мъжките емоции са селски път от кал и слама. При нас мозъчното пространство, което отговаря за секса е 2.5 пъти по-голямо от това при жените. Имаме много повече тестостерон и желание за секс. Общо взето сме ужасно различни. Неслучайно много малко мъже разбират жените и много малко жени разбират мъжете. И затова е огромна глупост да търсите съвет за връзката си от индивид от същия пол, просто защото много трудно би могъл да проумее отсрещния. Но това е друга тема.
И така, след като един мъж не се нуждае толкова много от това да говори, не е толкова емоционален и така нататък, то от какво всъщност се нуждае? Колкото и примитивно да звучи - от секс. Само че как точно да му го давате и как да го задържите до себе си? Как да сте интересна след секс номер едисикой? Всъщност е много просто. И нека само вметнем, че предполагаемо, въпросният мъж знае от какво се нуждаете вие и се старае да ви го дава.
Сексът е цар. Първоначално нещата винаги стоят по един и същ начин и почти всяка жена с дълга връзка, която върне лентата назад ще разпознае следните интимни отношения. В началото правят секс постоянно. По няколко пъти. После веднъж на ден. После през ден. После през няколко дена. И така с времето все по-рядко и не толкова вълнуващо. А защо? В началото е предостатъчно просто да присъствате, за да е в екстаз от кеф, но с времето, дори да сте Адриана Лима, на него ще му писне, ако е еднообразно. Има една приказка, че колкото и невероятна да е една жена, до нея има един мъж, който е тотално отегчен от това, за което преди е бил готов да убие. Общо взето, скуката в секса е предимно по вина на жената. И преди да има намусени вежди и сърдити - нека обясня защо. Разнообразието в секса зависи изцяло от жената и причината е в това, че в леглото се случва това, което тя каже. Ако е заявила, че изрично ненавижда нещо и мъжът го направи, то това ще е една от най-големите грешки в живота му и вероятно последният секс помежду им. Начинът за контрол над мъжа е сексът. Чисто и просто. Само че не секс тип: "Здравей, това е моята вагина, не обичам това, това, това, това и това, да не си посмял да направиш това, това, това и това, ох чакай, не така, не, не и не." Всяка може да предложи такъв секс. И този секс далеч не е запомнящ се и толкова желан. Всяко едно "не", убива мъжкото желание. Трябва, след като се приключи, той да си каже: "Леле, къде попаднах?" Страшно много жени правят огромната грешка да си мислят, че ако са абсолютни курви в леглото, партньорът им ще ги сметне за лесни. Това е ужасна заблуда и глупост. Опитват се да демонстрират морал със сдържаност, но всъщност това трябва да се доказва в други аспекти. Ние, за съжаление, сме ужасно повърхностни и още от пръв поглед решаваме дали тази жена е курва или не. Естествено, в последствие тя или го потвърждава или го опровергава, но и това е друга тема."
Скоро очаквайте втора част на статията!
Източник: dama.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар