вторник, 17 юни 2014 г.

„Светът не се гради само от велики дела, а и от малки добрини!“

На 15.06.2014г., в хотел Легенди, град София, се проведе нашето френско парти. Неговата идея бе освен да се забавляваме, да направим и нещо добро!   

Заедно с нашите гости успяхме да съберем средства на стойност 2050 лв. Те ще бъдат дарени на Център за деца с увреждания „Символ на любовта“ от град Гоце Делчев.


Центърът предоставя социални услуги за деца и младежи на възраст от 3 до 18 години, с различна степен на интелектуални и физически затруднения, разпределени в три групи. Основната цел на центъра е подпомагане развитието на детето до самостоятелна личност, както и социалната рехабилитация на децата, която означава възможност за участие в живота на обществото.
Тези деца имат нужда от подходяща апаратура, която да им помага в усвояването на уроци, слушането на музика и приказки. Решихме да ги зарадваме, като със събраните средства закупим и занесем лично 3 аудио системи за всяка група, аудио аксесоари, пъзели и занимателни игри. Посещението ни ще бъде отразено на нашата фейсбук страница, както и в сайта ни.

Благодарим на всички наши гости, които присъстваха на събитието! Събраните средства не са много, но се надяваме това мероприятие да бъде едно от поредните и за в бъдеще да успеем да зарадваме още хора, които се нуждаят от помощ и подкрепа. Вярваме, че светът не се гради само от велики дела, а и от малки добрини!








Повече информация за центъра, можете да намерите на следния линк:

Няма коментари:

Публикуване на коментар