четвъртък, 16 октомври 2014 г.

Есенни тенденции в грима




Дойде време да обсъдим новите тенденции в грима този сезон. Дълбоките и есенни цветове ще Ви помогнат да създадете един наистина забележителен грим.

Ето и няколко съвета от нас за вашата актуална визия:
1. Тъмното червило е кралицата на тази есен
За всяка жена има подходящ тъмен нюанс червило, просто трябва да откриете вашия. Ако кожата ви е от светла към средно тъмна, най-много ще ви отива винено-червено и боровинково. За по-матовите жени са кафявите тонове – махагон, бургундско червено.
Ако любимата ви козметична компания предлага мостри, вземете си и пробвайте вкъщи. Така ще имате време да оставите устните ви да се успокоят след дегримирането, а и ще можете да се видите на естествена светлина, а не под бялото осветление в магазина.

2. Кафяв опушен грим
Тази есен цветът за очите е кафяв, и то нанесен опушено върху окото. Добър трик е и замяната на сенките с бронзант. За вечерен грим е подходящо да се добави черен молив и спирала за завършек.

3. Силни линии 
Без значение дали предпочитате опушен грим, или класическа очна линия, трябва да оставите ръцете ви да очертаят смело линиите на окото. Можете да се фокусирате и върху долния клепач.

3. Плътни вежди
Тази есен модерни ще бъдат плътните и дебели вежди. Този тип вежди наскоро се завърна и стана една от най-актуалните модни тенденции. Съветваме Ви да си намерете подходящ молив за вежди, с който още повече да подчертаете тяхната форма.

4. Естествети нюанси на лицето
Изключително лесен и модерен е натуралният грим. За изпълнението му се използват бледо розови нюанси, подходящи за цвят на ружа например. Така гримът Ви, освен подходящ за ежедневието, е и абсолютно в крак с новите тенденции.

6. Пърхащи мигли
Миглите стилно и смело завършват всеки грим. Изкусно извити и подчертани, те привличат вниманието към себе си по-силно от всякога.

Няма коментари:

Публикуване на коментар