понеделник, 10 ноември 2014 г.

Международни специализирани изложби 2014

От 5 до 8 ноември 2014 г. Интер Експо Център - София беше домакин на тринадесетото издание на международни специализирани изложби: Interfood & Drink, Месомания, Светът на млякото, Салон на виното,  СИХРЕ, Булпек
Изложението се е утвърдило като един от най-значимите за страната и на Балканите професионални форуми на хранително-вкусовата промишленост. Български и чуждестранни производители, представители, дистрибутори и търговци всяка година представят разнообразие от храни, напитки, хранителни добавки, машини, уреди, опаковки и други. Сред изложителите има както български, така и чуждестранни фирми от Италия, Франция, Гърция, Румъния, Турция,Унгария, Аржентина и др.

Тази година на изложението присъстваха и наши представители, които се включиха в делова програма от различни форуми и семинари. Те бяха изключително полезни за нас, във връзка с предстоящото откриване на база по готварство. Изложението бе и възможност за осъществяване на ползотворни контакти както с изложителите, така и с потребителите на продукти и услуги в двата сектора - на хранителната и на хорека индустрията. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар